Sarita

Sarita

Kynsiteknikko

Kiinnostukseni kauneusalaan on lähtenyt jo äidinmaidosta. Äitini ollessa kampaaja pyörin liikkeessä ja messuilla äidin mukana koko lapsuuteni. Lukion jälkeen tuli miettiä mitä tehdä ja allergian vuoksi ei kampaajan ammatti ollut paras vaihtoehto. Meikkaus oli aina kiinnostanut minua ja siitä se ajatus sitten lähti…hain maskeeraus kouluun.

Vuonna 1994 valmistuin Riitta Vaaran Professional make up Centeristä. Siitä matkani jatkui 1995 au pairiksi Michiganiin Usa:n. Sieltä alkoi kiinnostukseni kynsiin. Kynsistudioita oli joka nurkalla ja ensimmäiset akryyliset kynnet laitatin siellä. Ne olivat aivan ihanat ja lempi kynsiteknikkoni Zena ohjasi minut kouluun pakeille , josta voisin myös tämän ammatin hankkia. 1999 valmistuin Michigan college of Beautysta kynsiteknikoksi. Samana vuonna saavuin myös takaisin Suomeen ja aloitin työt Nail Care Lis kynsistudiossa Helsingin Stockmannilla. 2001 avasin oman kynsistudion Hyvinkäällä ja täällä sitä on pakerrettu nyt liikehuoneistoa välillä vaihtaen kymmenen vuotta.

Rakkauteni kynsiin on pysynyt alusta asti ja yritämme pysyä ajan hermolla koulutusten ja messuilujen avulla.

Sanna “Kisu”

Sanna “Kisu”

Sanna Holm, Kynsimuotoilija

Minä olen Sanna ja olen tehnyt kynsiä vuodesta 2005.

Kiinnostukseni alaan tuli täysin puun takaa tavatessani Saritan ensi kertaa ja ihastuessani hänen kynsiin. Vuosi tämän jälkeen olinkin kynsimuotoilijan paperit kädessä Cici`s:in oven takana pyytämässä töitä, eikä loppua näy. Olen aina pitänyt piirtämisestä ja maalaamisesta joten kynsien koristelu paljastuikin täysin omaksi hommaksi ja onkin minun vahvuuteni kynsimuotoilijana.

Olen käynyt myös muutamissa kisoissa, joissa paras sijoitukseni oli kansainvälisissä kisoissa neljäs. Olen myös kova puhumaan sille päälle sattuessani, joten liikkeessämme on harvoin hiljaista eikä nauruakaan puutu.