Solarium

Tule kokeilemaan Luxura X5 Solariumia, nautinnollista auringonottoa viimeisimmällä tekniikalla!

Löydät meiltä Luxura X5 solariumin, joka edustaa tämänpäivän uusinta tekniikkaa.Rusketut turvallisesti, sillä laitteemme huolletaan säännöllisin väliajoin.

  • 34 putkea
  • kasvotehostin 11 putkea
  • tunnelimalli » tasainen rusketus koko keholle
  • tehokas tuuletus
  • mp3 / Sound Around
  • Eri tuoksuvaihtoehdot
  • Ilmastointi
  • Niska heijastin
  • Ergonominen alusta

Sopivina annoksina solariumin tuottama keinovalo ja aurinko tekevät hyvää iholle:
Ihon toiminnot kiihtyvät niin, että iho paksuuntuu ja kiinteytyy,  joustosäikeet vahvistuvat ja iho tuntuu kimmoisalta. Ruskettunut iho myös näyttää hyvältä ja suojaa elimistöä haitallisilta UV-säteiltä.

Aina käytettävissäsi

luxuraEt ole riippuvainen säästä. Voit nauttia auringonvalosta sateellakin. Voit käydä solariumissa juuri silloin kuin Sinulle sopii. Voit hankkia rajattoman rusketuksen. Voit suojata ennen aurinkolomaa ja ylläpitää rusketusta matkan jälkeen. Mutta muista, että solarium ei suojaa palamiselta.

Pimeinä vuodenaikoina valo piristää.

Ensimmäisellä kerralla suosittelemme 12-min aurinkoaikaa

Usein kysytyt kysymykset

Normaalin raskauden aikana voi ottaa normaalisti aurinkoa –ja käydä solariumissa. Raskaana olevat naiset tuottavat kuitenkin hormoneja, jotka aktivoivat pigmentin kehitystä. Seuraa siis ihosi ruskettumista ja vähennä auringonottoa jos Sinulle tulee häiritseviä pigmenttiläiskiä

Ikä ei ole esteenä, kunhan noudatat ohjeita ja olet erityisen tarkkana lääkelistan suhteen. Oikein käytettynä solarium tekee hyvää ja esim. reuma- ja lihassärkyyn saa usein apua.

Suonikohjut eivät ole esteenä solariumin käytölle. Laita mielellään rullalle kääritty pyyhe nilkkojen tueksi.

Tatuointi haalistuu aina ajan myötä, solariumissa käynti ei nopeuta haalistumista. Vihreä tai punainen väri saattaa aiheuttaa allergista reaktiota. Siksi on hyvä suojata tatuointia solariumin aikana.

Suosittelemme, että käyt solariumissa joka toinen päivä. Jos Sinulle tulee kiire ennen aurinkolomaa, voit käydä myös joka päivä jos edustat ihotyyppi III.

Monet käyvät solariumissa ennen etelänmatkaa olettaen, että solariumista etukäteen hankittu rusketus estää tehokkaasti ihon palamista etelän auringossa. Solarium ei kuitenkaan suojaa ihoa kovinkaan merkittävästi, koska solariumien UV-A-painotteinen säteily ei saa aikaan ihon pinnan paksuuntumista toisin kuin auringon UV-säteily.

Ihon paksuuntuminen auringon UV-säteiden vaikutuksesta on merkittävä lisäsuoja iholle, sillä paksuuntunut iho estää UV-säteilyn tunkeutumisen ihon syvempiin ja UV-herkempiin kerroksiin. Rusketus ilman ihon paksuuntumista sen sijaan tarjoaa iholle vain suojakertoimen suojan 1,5–3. Tästä johtuen solariumissa saadun rusketuksen suojaavuuteen ei pidä luottaa ja ihon suojaaminen muilla keinoin on aina tarpeen.