Rakennekynnet

Rakennekynnet ovat todellinen apu kynnenpurijoille ja sinulle, jolla on liuskoittuvat, kuivat ja katkeilevat kynnet. Ne ovat luonnollisen näköiset ja -tuntoiset, eikä niiden välttämättä tarvitse olla pitkät. Rakennekynsissä kynsilakka pysyy kauniina pitkään, mutta kynnet näyttävät hyvältä ilmankin.

Rakennekynnet voidaan tehdä myös hyvin lyhyisiin kynsiin. Kaikki kynsimateriaalit ovat turvallisia ja oikein tehtyinä ne eivät vahingoita omaa kynttä. Onko edessä tärkeä juhla tai edustustilaisuus? Upeat rakennekynnet viimeistelevät tyylisi! Voit ottaa rakennekynnet myös jotain erikoistilaisuutta tai juhlaa varten, esim. häät, kevätjuhlat, pikkujoulut, firman juhlat, tms. Jos kyntesi ovat ohuet, lohkeilevat tai pureskellut, apu löytyy usein rakennekynsistä. Hoidamme samalla kuivat kädet ja kynsinauhat edustuskuntoon.

Rakennekynnet ovat 60 kertaa luonnollisia kynsiä vahvemmat. Samalla menetelmällä voidaan vahvistaa myös omia kynsiä. Rakennekynnet huolletaan noin 3-6 viikon välein.

Ranskalaiset

Kestoranskalainen on klassinen, aina tyylikäs vaihtoehto, jossa kynnen kärki on valkoinen. Sinulle, jolla on paljon kädet esillä ja haluat kyntesi olevan huolitellut ja siistit. Kestoranskalainen näyttää hyvältä lyhyenä ja pidempänä.

Usein kysytyt kysymykset

Akryylin ja Geelin ero?

Akryylin ja geelin suurin ero on tekotapa. Akryyli kuivaa ilmakovetteisesti ja geeli uv-valon alla. Geeli on tuoksuton. Aineet muuten ovat melkein samanlaisia akryylejä. Geeli on pehmeämpää ja akryyli kovempaa. Akryylillä pystytään tekemään hyvinkin pitkiä kynsiä muotin avulla ilman tippiä.

Onko akryyli myrkyllistä?

Akryyli ei ole myrkyllistä. Akryylissä oleva haju on vahva, mutta ei myrkyllinen. Akryylistä tehdään esimerkiksi tekoniveliä ja hammaspaikkoja.

Aiheuttaako rakennekynsi kynsisientä?

– Rakennekynsi ei aiheuta kynsisientä, vaan kynnen ja massan väliin jäänyt bakteeri tai kosteus. Ammattilainen puhdistaa kynnen oikein (ns.kuivataan), jotta bakteerit kuolevat kynnen pinnalta.

Voiko rakennekynsiä laittaa jos on kynsisieni?

kynsisieniRakennekynsiä ei voi laittaa kynsisienen päälle. Kynsi pitää aina hoitaa kuntoon ennen sitä.

Rakennekynsi pilasi oman kynnen?

Rakennekynsi ei pilaa omaa kynttä vaan kynsimuotoilijan ammattitaidottomuus. Oikein tehtynä ja oikein poistettuna rakennekynsi ei pilaa omaa kynttä. Oma kynsi on hetken pehmeämpi kuin ennen, mutta palautuu normaaliksi.

Haluan lyhentää rakennekynsiä, miten toimin?

Rakennekynsiä saa lyhentää vain viilaamalla. Kynsillesi sopivan karhean viilan voit hankkia meiltä. Pidä kynsi oikean mittaisena Sinun tarpeitasi ajatellen, näin parannat kynsien kestoa.